Počet položek: 0 0,00 Kč

Výměník JAG oceněn titulem "Efficienza Innovazione"

1 581 vystavovatelů z celého světa a přes 90 000 návštěvníků jsou nejdůležitější čísla shrnující 42. ročník veletrhu MCE Mostra Convegno. Akce v Miláně patří k nejvýznamnějším pro průmysl HVAC-R v Evropě. Deskový a rámový výměník tepla JAG společnosti Hexonic byl oceněn za inovaci!

Jsme rádi, že po čtyřech letech se opět uskutečnil veletrh Mostra Convegno. Znovuotevření provozu po pandemii bylo velmi důležité a i počet hostů, kteří navštívili náš stánek, potvrzuje, že osobní setkání jsou nepochybně nejlepším způsobem, jak hovořit o možnostech spolupráce.

Zákazníci se zaměřili na novou, postpandemickou situaci na trhu, ve které jsou nuceni revidovat své stávající dodavatelské řetězce a obchodní partnery. O to důležitější je pro nás, že Hexonic díky svým výrobním schopnostem a individuálnímu přístupu k zákazníkům přesvědčí další partnery ke spolupráci. „Let´s exchange“ je slogan, který v praxi funguje, protože s ním přichází přidaná hodnota pro naše klienty, se kterými řešíme jejich každodenní výzvy.

Během zahájení veletrhu byl vlajkový produkt společnosti Hexonic - deskový a rámový výměník tepla JAG oceněn titulem "Efficienza Innovazione"! Toto ocenění odráží inovativní řešení používaná inženýry společnosti v oblasti přenosu tepla. JAG zůstává jedním z nejčastěji objednávaných produktů Hexonic zákazníky po celém světě.

Více o výhodách výměníku JAG se dočtete ZDE .

Deskový výměník JAG oceněn na MCE 2022

Výměník JAG oceněn titulem "Efficienza Innovazione" - 1125488 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace