Počet položek: 0 0,00 Kč

Navštivte náš stánek na Mostra Convegno v Miláně

Už jen do pátku 1.7. (včetně) se s námi můžete potkat na Mostra Convegno 2022 v Miláně.

Hala 7 / Stánek K52

HEXONIC CZ na MOSTRA CONVEGNO 2022


Prohlédnout si můžete:
- Opláštěné deskové výměníky tepla JAG F, které jsou novým revolučním řešením. Zajišťují nejen zvýšenou turbulenci průtoku, ale mají i rozšířenou teplosměnnou plochu. 
- Trubkové výměníky tepla JAD jsou díky své konstrukci a účinnosti ideální pro nejnáročnější aplikace.
- Výměníky tepla LUNA, které jsou celé vyrobené z nerezových materiálů a jsou určeny pro provoz v systémech se zvýšenými hygienickými požadavky.
- Výměník tepla DNA, který poskytuje řadu vylepšení v oblasti hydrauliky a přenosu tepla při zachování vlastností a výhod tradiční konstrukce opláštěného trubkového výměníku.
- Deskové výměníky tepla JAG SHIELD vybavené inovativními topnými deskami JAG, které jsou vysoce výkonná zařízení a dobře fungují v náročných aplikacích.
- Deskové pájené výměníky tepla L-line, která jsou ideálním řešením pro dosažení vysoké tepelné účinnosti při nízkých provozních nákladech.
- Deskové pájené výměníky tepla ve variantě R jsou určeny pro chladicí nebo topné instalace, kde pracují jako výparníky nebo kondenzátory chladiv.
 
Zjistěte více na našich webových stránkách (www.hexonic.com), najde zde i odkaz na návrhový software CAIRO (https://cairo.hexonic.com/) - který je po registraci zdarma.


#cairo #hexonic #hexoniccz #heatexcahngers #heatexchanger

Navštivte náš stánek na Mostra Convegno v Miláně - 1125478 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace