Počet položek: 0 0,00 Kč

Výměníky tepla ve standardu AHRI

Výměníky tepla JAG byly úspěšně testovány v souladu s požadavky normy "ANSI / AHRI 400" a získaly certifikaci AHRI LLHE.


Poté, co společnost HEXONIC Heat Exchangers úspěšně prošla certifikačními testy, můžeme nabídnout naše výměníky tepla ve standardu AHRI zákazníkům po celém světě. Produkty s certifikací AHRI jsou průběžně testovány v souladu s pokyny AHRI.

AHRI

Deskové a rámové výměníky tepla Hexonic JAG byly úspěšně testovány v souladu s požadavky normy "ANSI / AHRI 400" a v důsledku toho získaly jednofázové výměníky tepla řady AJF certifikaci AHRI LLHE (výměníky tepla kapalina na kapalinu).


Výměníky tepla s certifikací AHRI budou mít v označení modelu předponu A (od AHRI) a řada se bude skládat z typů: AJFA, AJFB, AJFC, AJFD, AJFE a AJFG. Zařízení budou vyráběna v souladu s předpisy o tlaku PED nebo ASME a na typovém štítku budou mít symbol AHRI.


Certifikát AHRI potvrzuje:

  1. vysoký stupeň účinnosti našich výměníků, což je jeden z nejdůležitějších principů jejich návrhu inženýry Hexonic
  2. inovativní tepelné vlastnosti topných desek s unikátním JAG vzorem a geometrií
  3. shoda provozních parametrů deskového a rámového výměníku tepla s technickými údaji poskytnutými výrobcem (Hexonic)
  4. přesnost výběru cairo, výběrového programu společnosti

Certifikační proces spočíval v kontrole tepelných parametrů několika výměníků, které nezávisle vybírali inspektoři v našem softwaru. Skutečné testy jsou vždy prováděny nezávislou laboratoří, což byla v našem případě DMT v Německu. Odborníci ústavu ověřili shodu výrobků se specifikovanými normami a specifikacemi. Výsledky testů jasně potvrdily vysokou účinnost našich zařízení a přesnost algoritmů CAIRO.


Poté, co Hexonic úspěšně projde certifikačními testy, můžeme nabídnout naše výměníky tepla ve standardu AHRI zákazníkům po celém světě. Certifikát byl vydán pro výběr vody, slané vody a glykolu. Produkty s certifikací AHRI jsou průběžně testovány v souladu s pokyny AHRI. Jeden z výměníků tepla Hexonic byl instalován během modernizace certifikační laboratoře v Německu, což navíc potvrdilo důvěru ve společnost a její výrobky.


Hlavní výhody certifikace:

  • Zvýšení spolehlivosti - údaje o tepelné účinnosti musí být přesné
  • Možnost porovnání reálných tepelných výkonů a ceny výrobků na stejné úrovni
  • Zajištění kontinuity podnikání a záruky výkonu
  • Snížení spotřeby energie a pozitivní dopad na změnu klimatu díky správnému dimenzování účinnosti výměníků tepla
  • Určete plnou hodnotu investice snížením nákladů na testování na místě a umožněním dalších komponent pro pracovní marže

Certifikační program provozovaný neziskovou organizací The Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute (AHRI) se provádí ve spolupráci sKanadskou radou pro normy (SCC) a Francouzským akreditačním výborem (COFRAC) podle normy ISO / IEC 17065 a certifikačního systému typu 4. AHRI je jedinou nezávislou organizací s normami a certifikačními programy pro deskové výměníky tepla, které jsou přijímány a specifikovány po celém světě.


V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.


#vymeniky #hexonic #hexoniccz #heatexchangers #ahri

Výměníky tepla ve standardu AHRI - 1125877 - AHRI a HEXONIC

AHRI a HEXONIC

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace