Počet položek: 0 0,00 Kč

Postřehy z konference Vytápění Třeboň 2023

Letošní 27. konference Vytápění Třeboň v roce 2023 byla intenzivnější než předešlé ročníky vzhledem k aktuálním otázkám kolem energií a zdrojů. A s námi jste se mohli potkat také.

27. konference vytápění Třeboň 2023, která představovala přední platformu pro výměnu informací a nových trendů v oblasti vytápění. Konference přilákala širokou škálu odborníků a profesionálů z energetického sektoru.

Tato prestižní událost byla důležitým fórem pro diskusi o aktuálních výzvách v oblasti vytápění a prezentaci nejnovějších technologií. Účastníci měli možnost seznámit se s inovativními řešeními a se současnými trendy, které ovlivňují energetický sektor.

27. konference vytápění Třeboň 2023 nabídla bohatý program se zaměřením na oblasti jako obnovitelné zdroje energie, účinnost vytápění, inteligentní domácnosti a ekologické technologie. Prezentace odborníků představovaly příležitost k získání užitečných poznatků a nových perspektiv.

Tato událost je významnou příležitostí pro všechny zúčastněné získat důležité informace a navázat kontakty s klíčovými hráči v oboru. Konference vytápění Třeboň 2023 potvrzuje svou pozici jako přední odborná událost pro profesionály v oblasti vytápění.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7069288609673043969

 Konference Vytápění Třeboň 2023 a Hexonic

 

#vytapeni #hexoniccz #konference #vymeniky #heatexchangers

Postřehy z konference Vytápění Třeboň 2023 - 1125960 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace