Počet položek: 0 0,00 Kč

Akumulační nádrže chladné vody(chladu)

Nádrže se používají pro akumulaci chladné vody. Jsou nerezové, poznikované nebo z uhlíkové oceli. Zásobníky jsou vybaveny hrdly větších dimenzí vyhovující větším průtokům chladné vody.

Akumulační nádrže chladné vody

Standardně jsou vybaveny lepenou kaučukovou izolací, případně stříkanou polyuretanovou pěnou. Díky tomu při provozu nedochází ke srážení venkovní vlhkosti na stěnách nádrže.

Typické instalace jsou v technologických celcích, hotelech, sportovištích, administrativních a komerčních budovách.

Nerez 

Materiál nádrže a připojovacích hrdel je nerezová ocel jakosti AISI304Standardně jsou vybaveny parotěsnou lepenou izolací tloušťky 20 mm.

Ocel

Materiál nádrže a připojovacích hrdel je konstrukční ocel (S 235JR), vnitřní povrch bez úpravy. Vnější povrch chráněn antikorozním nátěrem. Standardně jsou vybaveny parotěsnou lepenou izolací tloušťky 20 mm.

Pozink

Materiál nádrže a připojovacích hrdel je konstrukční ocel (S 235JR). Nádrž je žárově zinkována, chráněn je tak i vnitřní prostor. Standardně jsou vybaveny parotěsnou lepenou izolací tloušťky 20 mm.

Akumulační nádrže chladné vody(chladu) - 1125944 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace