Počet položek: 0 0,00 Kč

Trubkové výměníky tepla DNA od společnosti Hexonic

Výměníky tepla DNA představují další krok ve vývoji opláštěných trubkových výměníků tepla.

Objevte výjimečný výkon patentovaných trubkových výměníků tepla DNA společnosti Hexonic, navržených pro optimální účinnost přenosu tepla. Náš inovativní design s jedinečnými profily trubkových svazků maximalizuje plochu přenosu tepla a zároveň minimalizuje tlakové ztráty. Díky flexibilitě při výrobě zaoblených nebo šestihranných profilů nabízejí jednotky DNA vynikající tepelné vlastnosti a snížené tlakové ztráty.

Bezproblémový provoz s párou na straně pláště a snadné přizpůsobení velkému množství páry. Díky více průchodům a možnostem materiálů jsou trubkové jednotky DNA lídry v průmyslovém sektoru a zajišťují spolehlivý výkon v různých aplikacích.

Získejte přístup k našim komplexním řešením prostřednictvím výběrového softwaru CAIRO, který nabízí velké množství možností přizpůsobených vašim potřebám. Ať už navrhujete systémy nebo hledáte konkrétní konfigurace produktů, bez námahy najděte své ideální řešení. Získejte přístup k souborům DWG a STEP pro efektivnější integraci do vašich projektů.

Zatímco jiné značky se snaží poskytovat spolehlivá řešení kompatibilní s párou, nadále propagují deskové výměníky tepla, čímž riskují selhání systému a prostoje ve výrobě. Nedělejte kompromisy ve výkonu – vyberte si trubkové výměníky tepla DNA společnosti Hexonic pro spolehlivý provoz v průmyslových, komerčních a veřejných zařízeních, včetně nemocnic a bazénů.

software CAIRO: https://lnkd.in/eV52FqHP
www DNA:
https://lnkd.in/eAnCCTu7

Trubkové výměníky tepla DNA od společnosti Hexonic - 1125997 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace